top of page

SIMBIOSI 

BOSCOS QUE CUIDEN ELS PACIENTS, PACIENTS QUE CUIDEN EL BOSC

Ancla 1

L'any 2020 l'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGx), amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, impulsa el Projecte SIMBIOSI amb l’objectiu de revaloritzar els boscos madurs i conscienciar sobre la problemàtica que pateixen.
 

En concret es pretén sensibilitzar a la població sobre la conservació dels boscos madurs a través de la creació de materials i accions que facilitin la seva estima i dur-ho a terme a través dels centres sanitaris del país per l’interès del boscos madurs amb el seu potencial terapèutic.


L’ús terapèutic dels boscos madurs és cada vegada més conegut en l’àmbit sanitari i gràcies a la implicació de l’Hospital d’Olot es preveu treballar en potenciar i conèixer els seus efectes beneficiosos sobre la salut humana.


SIMBIOSI és un projecte pilot que es durà a terme principalment a Olot i comarques limítrofes però que pot ser replicable en altres indrets del país on els centres sanitaris tinguin entre els seus objectius treballar en la reconnexió de l’ésser humà amb la natura per tal de millorar en el benestar i la salut.

 

El projecte es vertebra en 5 línies d'acció:

EXPOSICIÓ

FOTOGRÀFICA "BELLS

BOSCOS VELLS"

 

SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL

FORMACIÓ TÈCNICA

BOSCOS MADURS I SALUT

 

UN NADÓ

UN ARBRE

 

JORNADES DE VOLUNTARIAT

COL·LABORADORS

descarga.jpg
CreuRoja.png
logo-iaeden-salvem-taronja.png
CEINR_edited.jpg
Petit-planço-logo-1024x668.jpg
logoINS-gran-300x218.png
cordemaria.png
insmontsacopa_color2_petit.jpg
IES_GARROTXA.png
Logo-horitzontal-EP-Olot.png
integra_ife (1) (1) (1).png
logo-historic-entitats-forestal-catalana
ajolot.png
logoGENCAT.png
bottom of page