NOTÍCIES

14 Juliol 2021

l’ANEGX organitza una jornada de voluntariat a l’hospital d’Olot per tal de dur a terme el manteniment del bosquet “Turó dels tres roures”, indret on s’està fent la plantació d’arbres autòctons en el marc de l’activitat “Un nadó un arbre” del projecte Simbiosi. En aquesta jornada hi va participar el col·lectiu de pacients afàsics i es va fer un recital de cançons amb la coral “Taliqual” formada pels mateixos pacients.

20210714_200127.jpg

02 Juny 2021

Jornada de manteniment del bosquet de l’Hospital d’Olot amb el col·lectiu de pacients afàsics.

Tot aquest matí s'ha celebrat al bosquet terapèutic dels Tres Roures, a tocar de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa –i a frec d'on passarà la variant d'Olot– una jornada de manteniment vegetal, sobretot dels gairebé 80 plançons d'espècies autòctones de la campanya "Un nadó, un arbre" que es van arbrar el passat mes d'abril amb exemplars de roure pènol o de freixe, entre d'altres.

12 Abril 2021

Entrevista a Tura Puntí: “Volem que ‘Simbiosi’ inspiri als hospitals a oferir medicina forestal als seus pacients”.

07 Abril 2021

Una vuitantena de famílies s’han apropat aquest matí al bosc dels Tres Roures, davant l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, per plantar el plançó d’una espècie autòctona de la Garrotxa que van rebre en el moment de néixer.

La jornada, que s’ha fet coincidir amb la celebració del Dia Mundial de la Salut i el cinquè aniversari del Follet de la Garrotxa, forma part del projecte “Boscos per la salut: un nadó, un arbre”, impulsat per la Unitat de Salut Mediambietal Pediàtrica de l’equip pediàtric territorial de la Garrotxa de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, juntament amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Associació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i la Forestal Catalana.

08 Febrer 2021

25 Novembre 2020

El dimecres 25 de novembre, coincidint amb la Setmana de la Pedra Seca, es van dur a terme, al bosc dels Tres Turons annex a l'Hospital d'Olot, diverses accions emmarcades en el projecte "SIMBIOSI" que impulsa l'ANEGx. D'entre aquestes accions es realitzà l'entrega dels primers plançons corresponent a l'actuació "Un nadó - Un arbre".